Toteutusvinkki 3

Joukkue valmistaa rosvopaistia. Paistia varten kaivetaan noin puolen metrin syvyinen kuoppa. uopan pohjalle ja reunoille asetetaan kiviä, joiden päälle tehdään nuotio. Tulen annetaan palaa noin 3-4 tuntia isolla liekillä. Tämän jälkeen hiillos lapioidaan pois ja paisti asetetaan kuoppaan. Lähes minkä tahansa eläimen liha on maukasta rosvopaistina. Paisti pitää kääriä ennen kuoppaan laittamista märkään voipaperiin, runsaaseen folioon ja vielä useaan kerrokseen märkää sanomalehteä. Paisti peitetään noin viiden sentin kerroksella hiekkaa ja sen jälkeen hiillos kaadetaan hiekan päälle. Hiilloksessa pidetään tulta vielä jokunen tunti. Paistin paistoaika on noin puolitoista tuntia kiloa kohden. Kaikkiaan rosvopaistin valmistus vie noin 8-12 tuntia, paistin koosta riippuen.